sirpaleina

Runoilija pieniaskel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minähän se vain tässä, itseäni vielä etsimässä, Elämän kysymyksiä miettimässä.
 

Olin kaunis posliininukkesi
Olin kallein lahjasi

Käsittelit minua varovasti
Rakastit hellästi

Pyyhit minusta kaiken turhan
Teit minusta arvokkaamman

Kunnes löysit paremman,
kauniimman kuin minä

Rikoit minut tuhansiksi sirpaleiksi.

Tuskin kukaan enää pystyisi minua täysin korjaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot