kaatuilevat pilvilinnat

Runoilija pieniaskel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minähän se vain tässä, itseäni vielä etsimässä, Elämän kysymyksiä miettimässä.
 

Minä olin se joka rakensi pilvilinnoja,
sinä olit se jonka myrskyisät tuulet kaatoivat ne yhä uudelleen ja uudelleen.

Enää vain toivon etten olisi katsonut niin syvälle silmiisi. En voi koskaan unohtaa niitä.

Satutit ja satutat edelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo <3 tä kuvaa niin munkin elämää

 

Käyttäjän kaikki runot