kylmä

Runoilija pieniaskel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minähän se vain tässä, itseäni vielä etsimässä, Elämän kysymyksiä miettimässä.
 

Olen täällä yksinäisyyden linnakkeessa.
On kylmä ja pimeä.

Rakastan tätä pimeyttä,
mutten siedä kylmyyttä.

Rikkoen kaavaa sytytän kynttilän palamaan yöksi.
Luulen sen lämmittävän.

Herään ja huomaan kynttilän rikkovan rakastamani pimeyden, mutta silti minua palelee.

Kahteen peittoon hukkuneena nukahdan uudelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot