Viivyin
hetken kanssasi
tässä kadulla
näin onnen
upotettuna
syvälle sydämeesi
värit hehkuivat
sanomattoman
kauniina
edessäni
tuoksu oli ihanaa
ja lupausta
täydellisyyden
ajasta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Värien maan kun nähdä saa, silloin onnellisuuskin kajastaa! Kauniin herkkä runo, joka ihastutti.
Onni saa kaiken näyttämään kauniilta. Kaunis runo.
Rakkausko tuo noin kaunistaa ympäristön... näkisipä lukijakin maailman sinun silmilläsi.
Huikaisevan kaunis runo päällepäin, sen tekevät nuo värit. Sisältö on lämmin ja ajaton.
Tulevaisuus toivoa täynnä
todella kaunis runo
kuin enkelin silmin nähtynä
kirjoitettu
Sivut