Keinutan ikiaikaa

Runoilija SokeriHumalassa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sieluni kirkkaaksi.
 

Keinutan sylissä
elämän alkuvoimaa.
Keinutan kunnes
käteni sulavat.

Elämän pyörteessä
yhdeksi muutumme, sinä
ja minä.

Ja taas erilleen.

Keinutan ikiaikaa
siirrän seuraavalle.
Esiäitieni elämä.
Tässä ja nyt.
Minulta sinulle.
Keinutan kunnes käteni sulavat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot