Ehjäksi

Runoilija SokeriHumalassa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sieluni kirkkaaksi.
 

Älä ajattele enää tänään.
Tyhjä mieli
ei hajoa.

Enkä minä tiedä enää
missä vaiheessa ymmärsin
että nämä päivät vielä minulta hengen.
Sinä olet minussa joka hetki
enkä osaa juosta karkuun.

Ja pelottaa. Se outo voima
joka repii meidät
riekaleiksi
joka päivä uudestaan.
Ei saa enää entistä ehompaa
tuhat kertaa kokoon parsitusta.

Etkö koskaan näe
ettei minusta kohta jää mitään kenellekään jaettavaksi?
Tekisitkö minut ehjäksi
lähtemällä vai jäämällä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot