Juhlapäivä

Runoilija SokeriHumalassa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sieluni kirkkaaksi.
 

Kurkistan sumuiseen aamuun
sielullani sitä suutelen.
Juhlapäivä.

Takki auki ja eripari
lapaset taskussa.
Säntään sinun syliisi.

Oi kiedot minut kainaloosi,
ota omaksesi ikuisesti!

Sumuinen marraskuun päivä
silittää hellästi
kylmän betonin pintaa.
Olen kotona.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Suloisuuksia tässä runossasi! Hyvää syntymäpäivää sinulle! :)

 

Käyttäjän kaikki runot