21-7-10

Runoilija SokeriHumalassa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sieluni kirkkaaksi.
 

Olla mittaamattoman arvokas.
Olla ainutlaatuisen upea.
Olla korvaamaton osa kokonaisuutta.
Olla puuttuva pala.

Olenko koskaan kuullut
kuinka pisara sulautuu osaksi äärettömyyttä?
Olenko nähnyt
paahtavan päivän syleilevän ikiroutaa?
Olenko maistanut, haistanut, tuntenut, kokenut?
Mitään ollut
omana itsenäni?

Sieluni sokeaksi koristanut
sinulla, hänellä, teillä.
Miksi et jo menisi?
Jättäisi paljaaksi kuin kallio.
Haluaisin syleillä alkumerta
jos vain uskaltaisin.
Kulkea ajan halki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot