Sillä minä palan

Runoilija vonderwall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 0:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.11.1971
Facebook:

*~ Kiitos käynnistä runoissani. ^^ Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi.
Suosittelen:
 

En kynttilöitä laske
poltettuja

elämäni päiviä
suruja

vaan ilon sisälläni
annan lepattaa

leimuta

sillä ei ole loppuja
kaikki alkaa

jatkuvasti

elämä kiertyy
kaikki punoutuu

valo palaa
pimeydessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti ajateltu. Hieno runo

Totta, elämä on kiertokulkua ja me siinä mukana. Ihania aineksia eväinä runossasi kuten ilosta valoon, tai vaikka päinvastoin ;)

Sykähdyttävän Hieno.

Mainio runo.

Omaa runosi ihana.Jouluiloa sydämeesi

On hyvä keräillä iloja monia kiloja.

tyylikästä kerrontaa

mahtavaa

Loistvaa iloa,pidän.

Oikein ihanaa luettavaa.

Mukavaa positiivisyyttä

Hienoa positiivista asennetta!!
 

Käyttäjän kaikki runot