A-jatelma

Runoilija vonderwall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 0:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.11.1971
Facebook:

*~ Kiitos käynnistä runoissani. ^^ Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi.
Suosittelen:
 
Aamulla aikaisin

ajatuksia avaten 




avaruuksiin avartuen




aivojen aalloilla

ahdistusta alas ajaen;




aloittaako askareita

arjen ankaruudella,




antaako aikaa armolle

aloittaako aivan alusta,




antaa ajan asettua.
oletus

Kommentit

Hauska A-runo :)
Kiitos! :)
Parasta a-ryhmää
Mielenkiintoista pohdintaa. Yllättävän paljon sitä pystyy
A:llakin ;)
Loistava runo. 
ohoh kuinka hieno!
A-luokan runo :-)
 

Käyttäjän kaikki runot