Still

Runoilija vonderwall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 0:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.11.1971
Facebook:

*~ Kiitos käynnistä runoissani. ^^ Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi.
Suosittelen:
 
Even when I can't write

my words out loud

I am the poetry

of my own life;

A whispered wind

blood rushing

until the end

and forever

the soul will be;

Connected

to the Eternity.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot