Jos et näe minua

Runoilija vonderwall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 0:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.11.1971
Facebook:

*~ Kiitos käynnistä runoissani. ^^ Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi.
Suosittelen:
 

Viimein
aavistus pakkasesta
lumen tuoksu etäältä

yksi tähti taivaalla

minulla
on ihan hyvä elämä
älä tule muuta sanomaan

jos näet vain arvet

et tiedä maailmoista
joissa kuljen
ja niiden ihmeistä

ja valosta minussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista runoutta

Hieno.

hienoa itsensä puollustamista

mahtavaa

Niin se on kuin kirjoitit. Arpisenakin voi löytää ilon ja ehkä juuri silloin kun arpia on, kipeitäkin, ilo loistaa kirkkaimmin.

Positiivista voimaa, hieno
 

Käyttäjän kaikki runot