*

Runoilija Alppivuokko

Kuulen tuulen
näen sinut


sylinmittaiseen
mereeni

hukkuvan
auringon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Kaunis, hyvä runo
 
Koskettavaa...
Upea.
loistavaa runoutta

pidin todella paljon
Upea.
Herkän upeaa,pidän.
Kaunis runo.
Tuo sylinmittainen vei minut kokonaan.. Piti oikein pyristellä, että näin runon sanan takaa
 

Käyttäjän kaikki runot