se kihelmöi

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen rannalla ja näen sinut siinä.
Suoraan edessäni.
Nuotion loimu saa kasvosi näyttämään upealta,
vartalosi niin voimakkaalta.
Katselen sinua tarkkaan.
Kasvosi jokaisen piirteen, naurusi, hymykuoppasi.
Kaikki on niin täydellistä.

Huomaat katseeni ja siinä olevan halun.
Silmäsi suurenevat.
Niissä on nyt vielä enemmän katseltavaa.
Unohdetaan yhdessä kaikki muu,
ollaan vain me kaksi.
Tulen loimussa,
hikisinä.

Ehkä se on vain kuvitelmaa.
Ehkä joskus yössä toisemme kohdataan.
Ehkä sitten olemme rannalla,
tulen loimussa.
Ehkä sitten voimme Rakastaa

Selite: 
hmm :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, miten kaunis, herkkä ja kaipaava runo. Melkein kyynel silmästä pääsi vierähtämään.

 

Käyttäjän kaikki runot