kun kaikki loppuu

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kaikki loppuu,
tyhjä tunne sisällä.
Se ei päästä sua menemään.
Ei vaikka yrittäisit repiä itsesi irti,
puristaa lujempaa kiinni,
niinkuin sinä ennen minusta.

Kun kaikki loppuu
tunteet vyöryy sisästäni.
Saatat sanoa pahasti,
tehdä virheitä,
satuttaa.
Niinkuin sinä nyt minua.

Mutta et tiedä kuinka satutat,
et voi tuntea enää kuinka paljon
rakastan sinua.
Enemmän kuin sinä koskaan Rakastit minua <3

Selite: 
kommentoikaa tosiaan (::
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot