olet uneni kaunein, ihanin

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna anteeksi pahat sanani ennen lähtöäsi.
Anna anteeksi ne teot, jotka tein.
Pidin sinua sylissäni vielä viimeisen kerran.
Silloin oli liian myöhäistä anteeksipyynnölle.
Sillä sinä, rakas, olit jo lähtenyt.
Viimeiselle matkalle.

Tulet uniini, pyydän anteeksi.
Unissani annat anteeksi, mutta tekisitkö oikeasti niin?
Sitä en voi tietää.
Mutta toivon, että vielä kohdataan,
vielä näen sinut rakas.
Sillä sinua en voi unohtaa, muita en voisi rakastaa.
Kynttilän vien haudallesi,
vielä viimeisen kerran pyydän anteeksi.

Tuulenvire koskettaa poskiani,
tunnen sinut,
tunnen, että saan anteeksi.

nukahdan takapenkille uniini.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot