Kuin unta

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen sinut siinä,
niin lähellä.
Olet vierelläni ja pidät kiinni kädestäni.
Olen ikävöinyt sinua.
Istutaan sen saman männyn alla suudeltiin ensimmäistä kertaa.
Nyt suudellaan uudestaan.

Avaan silmäni ja olet poissa.
Kyynel virtaa poskeani pitkin.
Katson kuvaasi seinälläni.
Kuvasi viereen on piirretty pieni risti.
Ikävoin sinua enemmän ja enemmän.

Kävelen hautausmaalle,
kynttilä kädessäni.
Sytytän kynttilän ja huomaan,
kuinka pieni ja hento se on.
Liekki värähtelee tuulessa ja koittaa palaa..
Koittaa voittaa elämän.
Olisitpa sinäkin voinut taistella.
Eniten olit vaaraksi itsellesi.
Enemmän kuin tuuli tälle liekille.

Lasken kynttilän haudallesi, lausuen laulun sanoja.
Kirjoitit ne sanat sydämeeni, ennenkuin voimasi loppuivat.

Selite: 
Tuli vaan semmonen fiilis.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita runoja ikävästä, menetyksestä. Mutta muistot eivät kuole koskaan. Kiitos arvostelustasi.

Muisto elää kauniina

 

Käyttäjän kaikki runot