Kaipaan sua

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oon niin pahoillani.
silti kiitolline kaikista meidän hetkistä.
niistä yhteisistä teistä joita kuljettiin käsi kädessä.
aamusta iltaan kuunneltiin toisia, rakastuttiin ja sit lisää suudeltiin toisia.
Kyllä mä välitin susta ja välitän edelleen
vaikka ajauduttiin erilleen sä jäät silti mun sydämeen.
En pelkää enää olla yksin, en pelkää et kukaan satuttaa.
Musta on tullu vahva.
Sun ansiota <3

Selite: 
Vaikka toisen joutuu omasta tahdosta jättämään jää hän silti sydämeen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot