sinä

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sait minut tuntemaan, että voittaisin kaikki.
Pahimmatkin pelkoni.

Sait tuntemaan, että meillä on ikuisuus aikaa.
Valovuosi.

Sinä vain. Sait mut luottamaan, ettei sulle kelpaa
kuka vaan.

''ettei sulle kelpaa kuka vaan''

Paineet kasvaa.
En taida kestää.
Rakas. Onneks mulla oli sut.

Mutta sinä olet ainut joka saa minut tuntemaan,
että rakastan sua.
Edelleen.
Aina.
Ikuisesti.
Sitä ei muuta täällä mikään.
Koskaan.

Selite: 
Ehkä vielä joskus...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot