Welcome to my life

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö miltä tuntuu kun kukaan ei välitä?
Kun kukaan ei huomaa sinua?
Kun olet vajonnut alas kuoppaan.
Pimeyteen..
Tietäisit yhden ihmisen, joka voisi nostaa sinut ylös.
Joskus Hän on auttanut sinut ylös pienestä kuopasta..
mutta entä näin suuri?
Tekisin mitä vaan Hänen vuokseen.
Tekisikö Hän mitä vaan minun vuokseni?
Pystyisikö Hän nostamaan minut kuopasta?
Pystyisikö kukaan?
Pystyisikö edes Hän?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm toi loppu pätkä on hieman hämäävä
mut yksinäisiä ihmisiä on monia muitakin
jotenka et oo ainoo jos se yhtän lohduttaa...

 

Käyttäjän kaikki runot