Vannon rajat

Runoilija Ketunpoika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fail less.
 

Aina vain uudelleen ja uudelleen
minä lupaan itselleni maailman.
Minä lupaan itselleni pinnan ja sisällön,
kevyesti.

Minä lasken tarkoin siirroin viimeisiä oljenkorsia, kun
ulos valmistuneen huvimajan katon läpi näkee taivaan johon minä en usko.

Minä en osaa enää lopettaa
tanssiani turhien lupausten valtakunnassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ajatus. Pidin. Tosin tässä on jotain raakilemaisuutta, ihan kuin pieni viimeistely puuttuisi.

Samaistun tähän, tuttuja tunteita.
Ja hyvin saatu kirjoitettua.

 

Käyttäjän kaikki runot