Olet kuin minä niinhän

Runoilija Ketunpoika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fail less.
 

Minä en tunne sinua
mutta minä haluan sinut

Olet juuri sellainen
jonka kanssa voisin valvoa öitä
puhua tai olla hiljaa

Minä silittäisin sinun takkuista tukkaa
sinä piirtäisit minun selkään kuvioita
kissoja ja tähtiä

Sinä soittaisit kitaraa risti-istunnassa
minun ruskealla matollani
samalla katsottaisiin ikkunasta
kuinka lehdet tanssivat syksyn säveliä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana runo<3
suosikkeihin menee.

aivan ihana runo<3
suosikkeihin menee.

 

Käyttäjän kaikki runot