(sinä tiedät että minun on helppoa olla heikko)

Runoilija Ketunpoika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fail less.
 

Minä kiedon ylleni sinun vaatteitasi
niissä on sinun hymysi ja minun onneni

Minä piiloudun kymmenien peittojen alle
suljen korvani kaikelta
hiljaisuudeltakin

Katto yrittää litistää alleen
ilma pakenee
minä haluan upota lattiaan

hengittää tai olla hengittämättä, ihan sama
enhän minä mitään tunne kuitenkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot