Kokeillen

Runoilija Ketunpoika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fail less.
 

Tänään se kaikki on ihan ookoo
tänään minuun ei saa iskettyä
ei niin terävää kuin tylsääkään

Tänään minä en aio sanoa vastaan
tänään minä aion hymyillä rakastavasti kauneinta hymyäni
ja eniten sille, joka sen vähiten ansaitsisi

Tänään minä olen vahvaakin vahvempi
aion kävellä avonjaloin nastoja täynnä olevaa käytävää pitkin
sinne missä seinissä kaikuu riimit
ja minne kahvin tuoksu ei ylety

Minä vedän hiukset korvien taa
ja paljastan kalpeat kasvoni

kaikelle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot