Ikuisuustaistelu

Runoilija Ketunpoika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fail less.
 

Juoksen mielessäni näitä loputtomia katuja
jo ties kuinka monetta kertaa
samat rakennukset toistuvat ja jokainen tuntuu olevan samanlainen

Tuuli viskoo jäätä kasvoille
sille ainoalle paljaalle alueelle
ja maa takertuu jakoihin yrittäen upottaa
poistaa turhan

Turhaakin paremmin arvoton
ja sitä minussa on päästä varpaisiin
jokaista käheää hengenvetoa myöten

Ilma ei koskaan vaihdu
hengitän kaulahuiviini ja huuruna ilmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot