Olisikin vain sanahelinää

Runoilija Ketunpoika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fail less.
 

Elämästä huomaa, että se on totta
vasta kun jotain lamauttavaa tapahtuu
se romauttaa polville
lyö vasten kasvoja armotonta sanahelinää

Minä olen aina ottanut kaiken itseeni
kiedon tiukkaan ja pidän kiinni

kaikki se negatiivinen paska

Jos osaisin joitain hienoja pitkiä sivistyssanoja
latelisin niitä tähän rivit
kuulostaisin arvostetulta
viisaalta
(saisinko olla sinun arvoisesi)

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot