Ystäväni

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

Tänään, kun sut käytävällä näin,
Ensin hymyilit,
“kaikki hyvin” sanoit,
Mutta
Tarkoititko tosiaan,
Tunnen sun ilmeistä,
melkein Jokaisen.
Toivon että väärässä olen,
Toivon etten
sua ole tietämättäni satuttanut,
Olet mulle kaikki kaikes,
Ilman sua,
Tuntuis tyhjältä,
Aina vaan tyhjemmältä,
Kyyneleet nousee
Silmiin,
Kun miettii,
Etten enää
kuulisi
Ihanaa nauruas,
Näkisi
Aurinkoista olemustas
Tai
Tuntisi
Lämmintä ystävyyttäs.

Selite: 
...olin hetken hieman huolissani ystävästäni mutta kaikki oli kuitenkin lopulta kunnossa.. :) ..mutta tämmöinen tuli kuitenkin tehtyä.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis, tässä on niin paljon tunnetta, tykkään paljon :)

 

Käyttäjän kaikki runot