Mörkö.

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

Yksin,
kun tässä, Sängyllä istun,
Mietin,
Onkohan mörköjä olemassa,
Olen jo iso tyttö,
Mutta kun,
Et ole suojelemassa,
Kuuluu ääniä,
Ei sängyn alta,
Vaan ulkoa,
Puun oksat havisee,
Kuin kertoen,
ei hätää.
On kuitenkin pelottavaa,
Ilman sinua,
Mieleni vaeltaa ties minne,
Mörköjen maille.
Mutta en välitä.
Koska tiedän,
Tulet takaisin,
Ja,
Pelastat minut.
Oma sankarini.<3

Selite: 
aikas hassu, pulpahti vain mieleen tämmöinen mörkö runo :) :´>
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä, vanha, en koskaan ole mörköjä pelännyt, ei niitä oikeesti ole. Paitsi minulla, ihan oma ihana Mörkö-kisu.

Minä, vanha, en koskaan ole mörköjä pelännyt, ei niitä oikeesti ole. Paitsi minulla, ihan oma ihana Mörkö-kisu.

 

Käyttäjän kaikki runot