why.

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

Miks et ole täällä,
Tyhjä olo valtaa mielen,
Kehoni kaipaa kehosi lämpöä,
Kierin ja kierin,
Uni ei tuu,
Näpyttelen tutun numeron,
Mut vastauksena vain,
Tyhjiä piippauksia,
Ja lopulta,
Puhelu ohjautuu vastaajaan...

Selite: 
tämmöinen vähän lyhyempi runo löytyi tiedostojen seasta. Joskus yöllä rakasta odotellessa tullut kirjoitettua...ei kyllä niin surullisissa merkeissä kun runo antaa vaikuttaa mutta kuitenkin :´>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot