Sun kasvot

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

Kun sut mä ensi kertaa näin,
kasvos mun mieleen painui,

Aina vain mielessäni kuva
Ihanasta hymystäs jonka mulle soit,
Aina vain vaikka yritän unohtaa,
Muiden kasvoja mieleen painaa.

Aina vain sut mä nään,
Vaikken edessäni,
paitsi unissani,
unessa kanssas olla saan,
Aamu sut vie mukanaan,
jää mieleen taas vaan kasvos sun,
Joita päivän saan taas
Ihastella sekä ajatella ja unelmoida, että
Joskus sut taas kohtaisin,
Ehkä voisin jopa kauniin äänesi
Kuulla, joka sitten soisi päässäni kasvojesi
Taustalla.

Selite: 
....ihastuminen on ihana asia :)) mutta joskus täytyy tyytyä että se voi jäädä vain siihen ihastumiseen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot