Jaksathan vielä huomiseen.

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

En ymmärrä mikä vaivaa,
Sua paha olo kun piinaa,
En ajatella pysty muuta,
Kuin miten saisin sut taas ajattelemaan muuta,
Elämän kaikkia iloja,
Mitä kokea vielä saat,
Kaikkia niitä ihmisiä joita,
tulet vielä kohtaamaan,

“Älä tee sitä!”,
Kuuluu musertunut ääni kyynelteni läpi,
Kuulet kyllä, mutta
Pelkään että päätöksesi olet tehnyt,
Toivon kuitenkin,
Vielä kun toivoa on,
Että jaksaisit, vielä
Moneen huomiseen.

Selite: 
13.8-09, vähän taas semmonen fiilis,että ei tiedä mitä tekis, onneksi tunteiden kirjoittaminen runo muodossa helpottaa sentään omaa oloa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot