Tiedäthän.

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

Kun olet yksin,
Olen luonasi,
Vaikket minua näkisi,
Aistein havaitsisi,
Suojelusenkelin lailla
Vierelläsi aina kuljen,
Tiedäthän sen,
Tuulen mukana sanani,
luoksesi
Kantautuu…
Ainakin toivon,
Toivon,
Että kuulet minut,
Toivon,
Että kuitenkin,
Kun kätesi,
Rinnallesi painat,
Tunnet läsnäoloni.
Tiedäthän,
aion pysyä luonasi,
Ainiaan.

Selite: 
..tämmöinen tänään. :) rakasta kotiin odotellessa<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot