Tyhjiä lupauksia

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

Tyhjiä lupauksia,
Vihaan,
Miksen ole lupauksesi
Arvoinen,
Miksi
Et voi olla
Sanasi mittainen,
Taas
Kuulen sen,
Tyhjän lupauksen,
Se tekee kipeää korvilleni,
Mielelleni, sydämelleni, koko keholleni,
Toivoisin vain,
Että olisit hiljaa,
Rakastan ääntäsi yli kaiken,
Mutta,
En koskaan enää,
Halua kuulla,
Tyhjiä lupauksiasi.

Selite: 
...tällainen löytyi vanhoista tiedostoista, joskus tullut suutuspäissä kirjoitettua, totta kuitenkin edelleen, vihaan yli kaiken tyhjiä lupauksia....
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet kertonut sanomasi hyvin ja sitonut tunteen sekä tunnelman runoosi hienosti. Pidän runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot