Syntynyt

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

Olet tähän maailmaan syntynyt,
silmäsi avannut kaikelle.
Kuulit ääniä,
mutta et nähnyt äänen tekijää.
Nyt näet senkin.

Sait onnen kyyneleiden tippuvaksi silmistäni,
ensimmäiset onnen kyyneleeni.
Ensimmäiset pisarat ilosta,
ensimmäiset pisarat toivosta.

Synnyit tähän maailmaan,
tiedätkö sen vaarat?
Olet niin viaton,
niin pieni,
niin hauras.
Mutta odotas kun kasvat,
opetan sinut tavoille
ja opastan polullasi,
seisoen aina vierelläsi.

Pieni ja viaton,
hento ja koskematon.
Suloinen ja pehmeä,
nappisilmä veikeä.
Tuot paljon iloa tähän maailmaan,
kiitos serkkuni.

Selite: 
Minulle syntyi tänään serkku 22.10.2009 klo 14.43 4020g 48cm
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot