Isku iskun perään.

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

Turhia unelmia ja haaveita.
Turhia tunteita ja ajatuksia.
Kaikki tämä on turhaa,
mutta miksi en jo ala sitä oppimaan.

Ehkä on tarkoitettu,
että elän yksin tässä elämässä.
Jokainen yritys ja jokainen tunne,
putoaa kertaheitolla alas.
Itsetuntoni vajoaa entisestään,
pinnalle on edes turha yrittää.

Vaikka kuinka kertoisit minulle,
että olen hyvä ihminen.
En tule uskomaan sitä ikinä,
olenhan ikuinen kakkonen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita, kaunis ja kipeä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot