Nimetön

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

Tekisi oikeasti mieli vaan jäädä nurkkaan,
kyhjöttää siinä tuijottaen tyhjyyttä.
Unohtaa oman olemassaolonsa,
sulkea silmät omalta itseltään.

Ihminen pystyy vihaamaan itseään,
mutta minä vihaan liikaa.
Ihminen pystyy rakastamaan itseään,
mutta en minä.
Ihminen pystyy hyväksymään itsensä,
mutta minä en siihen kykene koskaan.

Itken itseni uneen,
itken itseni aina uuteen painajaiseen.
Huomaan kuitenkin aamuisin,
painajaiseni ei ole ohi.
Olen silti samanlainen, kauhea itseni.
Olen silti iso pelottava mörkö,
joka haluaisi vain piiloutua sängyn alle,
ja unohtua sinne.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot