Olenko paha?

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

Olenko mä kaikista pahin ihminen,
vaikka yritit käyttää mua hyväksi.
Olenko mä kaikista ilkein ihminen,
vaikka olisit pitänyt mua peitetarinana.
Pitäisikö mun kuolla,
kun kerrankin yritin suojella itseäni,
vaipumasta pahaan masennukseen,
nurkkaan nyyhkyttämään.

Sä et taida tajuta,
että ihmisellä on suojeluvaisto.
Se yrittää pakoon, jos leijona hyökkää.
Se yrittää piiloutua, jos joku sen haluaa tappaa.

Mä en halunnut että muhun sattuu taas,
mä en halunnut vaipua mustaan aukkoon.
Sä tiedät mun historian,
sä tiedät kaiken sen synkkyyden.

Suutut mulle pikkuasiasta,
vaikka sä tässä mua olisit hyväksi käyttänyt,
vaikka sä tässä olisit mua käyttänyt peitetarinana.

Olin kerrankin rohkea ja nousin vastarintaan,
puolustin itseäni sun tyhjiltä lupauksilta,
suojasin itseäni sun tarinoiltas.

Jos olet tosiystävä,
et tollaisesta luovu musta.
Taidat pitää mua paskana,
on se ihan ymmärrettävää.

Anteeksi että olen ihminen, jolla on tunteet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot