Perhosten kilpailu

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

Mitä minun pitäisi sanoa sinulle,
millaisella äänensävyllä lausuisin sen sinulle?
Millainen minun pitäisi olla,
hymyillä vaiko murjottaa?
En oikein osaa,
reagointi on niin vaikeaa.

Kävelet lähemmäksi,
perhoset alkavat lennellä vatsassani.
Kerrot minulle tarinoitasi,
perhoset lentelevät jo kilpaa.
Upotat minut katseeseesi,
nyt perhoset ovat jo maalisuoralla.

Katson suoraan silmiisi,
näytän sinulle salaisuuteni.
Äh, voisitko jo ymmärtää,
eleitäni etkö jo nää?
Olen vanki kumman tuntemuksen,
perhosten ja ihastuksen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot