Haluan auttaa

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

En halua olla se ihminen, joka katsoo vierestä kun kärsit.
En halua olla se ihminen, joka nauraa sinulle päin naamaa.
En halua olla se ihminen, joka jättää sinut palasina kadulle.
En halua olla se ihminen, joka särkee sydämesi.

Haluan auttaa sinua.
Voisitko ymmärtää sen jo?
Parhaani koitan sinua piristää,
mutta mikään ei näytä riittävän.
Minua harmittaa nähdä sinut tuollaisena, pettyneenä.

Joten anna minun olla se ihminen, joka auttaa sinut ylös.
Anna minun olla se ihminen, joka puolustaa sinua.
Annan minun olla se ihminen, joka kerää palasesi kadulta ja liittää ne taas yhteen.
Anna minun olla se ihminen, joka saa taas sydämesi sykkimään.

Ole kiltti, ja anna minun tulla sydämeesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista =)

 

Käyttäjän kaikki runot