Täyttä kultaa

Runoilija Chevalier

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuraisia tassun jälkiä
Ja iloisia hännän heilutuksia.
Kutsuvia haukahduksia
Ja puolustavia murinoita.
Hämmästyneitä ilmeitä
Ja tyytyväisiä huokauksia.
Kultaista ystävyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot