kysymyksiä

Runoilija Chevalier

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itkisitkö iltaisin,
jos en luoksesi tulisi.
Kaipaisitko päivisin,
jos et mua näkisi.

Unelmoisitko elämääsi,
jos et mua saisi.
Eläisitkö unelmaasi,
jos sen jakaisimme.

Katuisitko tekojasi,
jos mut menettäisit.
Olisitko onnellinen,
jos hymyn sulle soisin.

Rakastaisitko ikäsi,
jos sun oisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot