Nimetön

Runoilija Chevalier

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki sanat on sanottu
Kaikki teot tehty
Virheet kuitattu
Anteeksipyynnöt unohdettu
Ei ole syytä enää itkeä
Surra toisen vuoksi
Jäljellä vain tyhjyys

Kun kaikki on lopullisesti ohi
Meitä ei enää ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot