ihmeitä

Runoilija Chevalier

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmeitä,
Onko heitä?
Lapsia ja enkeleitä?
Vaiko sitten meitä,
Jotka kuljemme eriteitä?
Uskoako keitä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa siinä kysymyksiä, oisin jättnyt merkit pois
Onko heitä....en tiedä

 

Käyttäjän kaikki runot