Nimetön

Runoilija Chevalier

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamukahvia
sekä appelsiinimehua.
Kylmiä jo molemmat.
Kuten tunne sisälläni.

Pöytä täynnä laskuja
Ja muita papereita.
Kaikki yhtä tärkeitä.
Niinkuin sinäkin.

Lattialla vaatteita
Koiran kuppi joukossa.
Ei niillä niin väliä.
Kuten ei elämälläkään,
ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot