menneisyys

Runoilija Chevalier

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit kuin viini joka humallutti minut täyin.
Olit kuin köysi jossa roikuin henkeni edestä.
Olit kuin vesi jota janoisena himoitsin.
Olit kuin ilma jota elääkseni tarvitsin.
Olit kuin taivas jota kuolevaisena ihailin.
Olit kuin juna jota matkustajana odotin.
Olet ihminen jota kaipaavana muistelen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ohhoh... ihana.
suosikkeihin ehdottomasti

ohhoh... ihana.
suosikkeihin ehdottomasti

 

Käyttäjän kaikki runot