Isä

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Isä minua pelottaa
mitä tapahtuu
kun en tunne
enää mitään

Isä en kestä enää
vie minut pois
että tuntisin
jotain muuta

Isä rakastatko minua
jos kerron kaiken
sen pahan
mitä olen tehnyt

Isä miksi en uskalla
enää puhua
edes sinulle
vaikka olet ainoa
jonka takia jaksan
yrittää elää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot