Uusi aalto

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Eilen myöhään illalla
surua sisälläni pitelin
itkua tärinällä peittelin

Vessassa ravasin
lavuaari täynnä vettä
maailman surullisinta laulua

"Älä jätä minua yksin
älä vain jätä minua yksin"

Aina suuremman aallon
sinne toi
nuo lauseet mielessäin

"Onko tämä meidän
meidän yhteistä elämää"

Kun viereesi taas
jotenkin uskalsin
silmin turvonnein
En hetkeäkään
pientä kosketustakaan
kestänyt

Voin kirjoittaa
miljoona runoa
särkyneestä
käytetystä
petetystä
raiskatusta
hukkaan heitetystä
sydämestä

Mutta miten ikinä
kirjoitan
poissaolevasta

Voin vain kirota
onneani
joka vaihtui
juuri
maailman suurimpaan
epäonneen

Selite: 
Mies lähtee reiluusti puoleksi vuodeksi pois ulkomaille. Lähtöön aikaa vajaa kaksi kuukautta. Sydän liian hajalla, vaikka luulin kestäväni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot