Onkija

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Missä menee raja
milloin palattava
kotiin takaisin
missä menee polku
jos se sorateiltä poljettu jo pois

Mistä tietää rakkauden
menneen jo pois
vai onko se mennyt vain naapurin oveen kolkuttamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot