Annoit mun tuntea taas

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Sinä taisit viedä tämän
jo lähes kokonaan loppuunkäytetyn
sydämeni

Vannoin ajat sitten
etten sitä enää
enää koskaan
muille jaa

Minut oli jo käytetty loppuun
en jaksanut enää tuntea
en pystynyt enää koskea
läheisyys sattui ja kidutti

Tapasin sinut
eräänä iltana
olin juonut jälleen kerran
pääni täyteen
tunteakseni edes jotain

Sinä tulit minun luokse
veit istumaan portaikkoon
sanoit "Voit kertoa mitä vaan"

Sinä kuuntelit ja lohdutit
minä yritin etsiä kasvoilleni
edes pientä hymyä
kiitokseksi

Nyt tuosta illasta
on jo aikaa
olen edelleen
jokainen päivä kiitollinen
että sinä olit se
joka sai minut rauhoittumaan

Sinä olet edelleen
ainoa
joka saa minut puhumaan

se ainoa
joka saa minut tuntemaan

se ainoa
joka saa minut luottamaan

Kiitos rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot