Mustelmia pitkin käsivarsia

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Pää täynnä humalaa - meillä molemmilla
Mustelmia pitkin käsivarsia
Ja mun itkusta turvonneet kasvot
"Kulta rauhoitu"

Pää täynnä humalaa - sun silmät täynnä vihaa
Sä heität mut seinää päin
Mä käperryn lattialle
Yrittäen pitää itseäni kasassa

Kun mä yritän nousta
Sä viskaat mut taas maahan
Sä potkit mut mustelmille jälleen
Mä en saa henkeä
Enkä pysty edes itkeä
Kulta mä en jaksa enää

Selite: 
Sattuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voisin lukea nämä kaikki ja moneen kertaan!

 

Käyttäjän kaikki runot